My list. Eller det som ska komma

Är en grymt bra låt av The Killers, finns bland de bakre spåren på Sam´s town. Det är också vad som står på min griffeltavla i lågenheten och den här listan innehåller saker jag (kanske) ska göra nu när jag helt plötsligt har FRI TID istället för fritid. Rubriken på tavlan är ganska passande - The time is right.

Här är den!

Klättra

Cykla (mycket!)

Bli engagerad i mp

Skriva en djävulskt bra c-uppsats

Vara med vänner (er!)
Resa

Åka på utflykter

Spela gitarr

Gå danskurs

Spela  fotboll

Vara med i NAFFI

Vara onykter


Det sista klarade jag av med bravur igår. Nu måste jag försöka plocka ihop huvudet som ligger sprängt i fyra delar på var sin sida om rummet. Man mår definitivt som man fötjänar.

Don´t give the ghost up just clatch your fist
You should know ny now - you were on my list

Det är över nu (men jag kommer ihåg alla dagar med dig)

Nu
är det slut, och då menar jag slut. Nu är det dags att göra något annat. Jag har spelat bandy sedan jag var sex år och haft en seriös satsning rullande sedan jag var fjorton. Det har gett många underbara minnen och häftiga upplevelser, många besvikelser och nederlag med för den delen. Det finns säkert en del i min omgivning som inte förstår mig - nu när det har lossnat och gått riktigt bra, du som spelat så länge och bla bla bla. Men att jaga kickar- som att spela mot västerås, slå tillberga eller spela elitseriekval på Slättbergsbanan i motståndarlaget- är inte allt.

Jag har en känsla av att livet har andra saker att erbjuda också. Friheten av att inte vara uppbunden tre-fyra kvällar i veckan. Att kunna umgås med vänner när jag vill och inte när jag kan. Att kunna åka hem. Att kunna resa betydligt längre bort än så. Men jag ångrar ingenting. Ånger är för idioter som inte har vett nog att se framåt. Jag uppnådde delar av det jag drömt om, nu ser drömmarna annorlunda ut. Tack alla som hjälpte mig få uppleva det. Tack alla som försökte dra ner mig men misslyckades- jag har sett hur fel ni hade.


En alldeles..alldeles underbar kväll

Konserten med Daniel Lemma var riktigt riktigt vass. Han har till att börja med en grym röst  - när han tar första tonen för kvällen så blir jag nästan lite chockad över hur rent det låter. Första setet är snyggt, relativt lugnt och -faktiskt-lite segt emellanåt. Låtarna satt där de skulle men den extra känslan saknades. De sparade han istället till andra setet där det blev mer jazz, mer blues, mer Jalla Jalla!. Till det läggs ett frieri upp på scenen och spontandans bland publiken (i alla fall bland oss!)

Toppar var Higher Ground, Morning Train, If I used to love you (såklart), Haze,  Alex, Josefine och Lollo.
Sämst var Mannen som inte uppskattade Ryans längd och systrarna Höijers magsjuka. Den borde landsförvisas.

När jag är inne på toppklassmusik vill jag passa på att promota Norrköping egen counrty/blues(singer-songwriterkung:
Noak. Kika in på hans MySpace här och skruva upp volymen rejält
www.myspace.com/noakwesterberg

Solen kom solen dog
Vintern kom
vintern hånlog
Vintern kom vintern dog
Se livet leva se livet jag tog

En påse med kärlek, tack!

Idag är dagen som alla insiktsfulla miljövänner och singlar helst vill hoppa över. That´s righ, folks - Alla Hjärtans dag. Köp en kartong kärlek i en chokladask och se glad ut.

Eller. Gå på konsert med fröken josefine, lollo och alex! Det får bli min kärlek.
 
Det blir Daniel Lemma på Fasching ikväll! Förvänta er en recension i den närmaste framtiden, men jag känner mig säker på att det blir 4 av 5 toast. Minst. Att det sedan rubriceras som "Valentine Special" kan jag leva med. Solen skiner och det är dags för en promenad genom stan (oh shit ullis - Per G slank med!).

 So long!

Headliner

Idag friades en 23-årig man från rattfylla sedan han i åtalet hävdat att det inte varit han som kört bilen utan en man vid namn Mollgan. 23-åringen beskriver Mollgan som 120-130 cm lång norsk och med långt hår. Vidare menade han tydligen att Mollgan sprungit bort från bilen. Domstolen friade mannen eftersom polisen under en kort period förlorat uppsikt över bilen. Man tillad dock att det kunde finnas vissa tveksamma inslag i mannen redogörelse.

Så kom ihåg. Allt är möjligt! Nu ska jag läsa Alfons Åberg för att se om han kan ge Mollgan ett alibi

Kvällens konstaterande

Det borde vara kriminellt att gå upp innan klockan 8.

Jag går och lägger mig.

RSS 2.0